bouwen

Bouwen

Bouwen en laten bouwen. In vele vormen: winkels, kantoren, bedrijven, woningen. In alle variaties: nieuwbouw, renovatie, restauratie, inrichten, herinrichten. U zoekt de juiste aannemers want dat zijn professionals. Maar bent u net zo professioneel? Of is het beter om u te laten ondersteunen door een senior bouwprojectmanager? Dek de risico’s af en werk samen met Dijkhuizen projectservices. Door jarenlange ervaring in alle vormen en variaties met complexe bouwopgaven ben ik in staat om al mijn ervaring voor u in te zetten. Grote en kleine projecten, dat maakt geen verschil. Het proces blijft hetzelfde. Bouwen is leuk, daarom werk ik graag met u samen om de gewenste kwaliteit en het beoogde resultaat te halen. Op mij kunt u bouwen! U blijft de beslisser en de opdrachtgever, ik ondersteun u daarbij.

Bouwprojectmanagement

Een breed begrip en een complex proces. Geen project is hetzelfde. Het bouwteam is anders, overheden kunnen verschillen, er zijn zoveel factoren die meespelen dat zelfs een standaard project geen twee keer hetzelfde is. Dat vraagt creativiteit en inventiviteit. Voorzien van “uitdagingen” en daarop inspelen zodat ze niet optreden, danwel er klaar voor zijn als ze ontstaan.

Alle bouwteampartners hebben hun eigen randvoorwaarden met als doel winst maken. Uw doel is een succesvol project binnen de vooraf vastgestelde uitgangspunten. Dat vraagt om specialistische aansturing. Het budget en de planning moeten bewaakt worden om overschrijding te voorkomen. De organisatie moet op poten worden gezet om alle partijen goed met elkaar te laten samenwerken. De gewenste kwaliteit moet bewaakt worden, desnoods door elementen opnieuw uit te voeren. En alle partijen moeten op de juiste wijze van informatie worden voorzien. Werk dus voor een bouwprojectmanager.

Bouwfases

  • initiatief
  • ontwerp
  • bouwvoorbereiding
  • realisatie
  • nazorg

In al deze fases is professionele aansturing nodig. Opstellen van het Programma van Eisen. Aansturen van het ontwerpteam. Opstellen aanbestedingsstukken, aanbesteding en selectie bouwpartners. Directievoering en toezicht tijdens de uitvoering. Regelen van de broodnodige nazorg.

Wist u dat de doorlooptijd van een gemiddeld project circa 1 a 2 jaar is? En in complexe situaties tot wel 5 jaar. Maar ook voor een eenvoudige verbouwing kan de procestijd zo maar een half jaar zijn. En is uw organisatie bij ingebruikname dan nog hetzelfde? Dijkhuizen projectservices zorgt ervoor dat uw project ook tijdens het proces bijgesteld kan worden zodat bij ingebruikname alle gebruikers tevreden zijn. En zijn uw wensen na verloop van tijd nog hetzelfde? Grote kans dat daar een doorontwikkeling in plaats vindt. De nazorg van het project is daarom van groot belang.

Kies voor professioneel bouwprojectmanagement!

Voor meer informatie, bel of stuur een mailbericht.

Reacties zijn gesloten.